Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Iškepkite šokoladinį pyragą arba šokoladinį keksą, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktais nurodymais. Pyragui atvėsus, rankomis sutrupinkite pagrindą į nedidelius gabalėlius.
2. Paruoškite pudingą, vadovaudamiesi nurodymais ant pakuotės.
3. Pasiruoškite Mascarpone ir grietinėlės kremą: sūrį, grietinėle išplakite kartu su cukrumi.
4. Sluoksniuokite pyragą taip: sutrupinti pyrago arba kekso gabaliukai, pudingas, vyšnių uogienė, grietinėlė. Laikykitės šio eiliškumo, iki kol nebeliks ingredientų.
5. Gautą tortą dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, kad grietinėlė, pudingas ir vyšnių kompotas arba sirupas susigertų į papločius.
6. Dekoruokite plakta grietinėle, šokoladinio pyrago glajumi ir uogomis.
7. Iki patiekiant ant stalo, laikykite šaldytuve.
Skanaus!