Ingredientai
Ilgavaisis agurkas
0.5 vnt.
Pjaustyti pomidorai
1 vnt.
Didelis avokadas
0.5 vnt.
Citrinų sultys
1 a. š.
Tahini (sezamo) pasta
0.5 a. š.
Alyvuogių aliejus
1 a. š.
Porcijos: 1
Kristinos Bondar receptas.
Gaminimo eiga
1. Agurką supjaustome juostelėmis, naudodami daržovių skustuką.
2. Pomidorą supjaustome kubeliais.
3. Susmulkiname špinatus.
4. Sūrį supjaustome kubeliais arba susmulkiname rankomis.
5. Į salotų dubenį sudedame visus ingredientus, sumaišome.
6. Paruošiame padažą: šakute sutriname avokadą iki košės, įberiame prieskonius, pilame citrinos sultis, tahinį, viską gerai išmaišome.
7. Salotas pagardiname avokado padažu, sūrio gabaliukais, šviežiai maltais pipirais.