Ingredientai
Sviestas
200 g
Varškė
200 g
Miltų
2 stiklinė
Džiovinti grybai (geriausia baravykai)
1 stiklinė
Didesnių svogūnų
3 vnt.
Aliejaus
2 šaukštas
Gaminimo eiga
Džiovintus baravykus pamerkite ir paskui išvirkite. Nusunkite ir sumalkite.
Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje kartu su baravykais. Pagardinkite druska ir pipirais.
Tešlai sviestą sutarkuokite ir sumaišykite su varške. Suberkite miltus, druską ir užminkykite tešlą.
Tešlą iškočiokite, stikline išspauskite apskritimus, dėkite po šaukštą įdaro, užlankstykite kraštelius. Galite daryti ir kitokios formos. Kepkite orkaitėje, kol gražiai apskrus.
Įdarui galite naudoti pievagrybius arba kitokius marinuotus ar šaldytus grybus.