Ingredientai
Geltonos paprikos
1 vnt.
Pjaustyti pomidorai
3 vnt.
Mėlynųjų svogūnų
1 vnt.
Česnako
4 skiltelės
Alyvuogių aliejus
50 ml
Raudonojo vyno acto
2 v. š.
Gaminimo eiga
1. MANTINGA tamsią itališką čiabatą kepkite 200 °C temp. orkaitėje 10 min.
2. Visas daržoves supjaustykite stambiomis dalimis, česnakinį batoną suplėšykite. Į kepimo skardą dėkite pjaustytas daržoves, batoną, riešutus, viską apšlakstykite IKI alyvuogių aliejumi, raudonojo vyno actu ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 10–15 min.
3. Visus keptus produktus sudėkite į virtuvinį trintuvą, galite pagardinti druska ir pipirais, trinkite iki vientisos konsistencijos.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG