Sluoksniuota tešla idealiai tinka greitiems užkandžiams pasigaminti, pavyzdžiui, suktinukams su parmezanu.

Gaminimo eiga

Sumaišykite parmezaną su malta paprika, druska ir pipirais.
Išplakite kiaušinį.

Iškočiokite tešlą plonu sluoksniu, maždaug 25 ir 30 centimetrų pločio ir ilgio, vieną pusę padarykite kiek platesnę. Ištepkite paviršių plaktu kiaušiniu, ant viršaus užberkite sūrį.

Pradėdami nuo platesnės pusės, sukite tešlą į ritinį. Įkiškite ritinį į polietileno maišelį ir dešimčiai minučių įdėkite į šaldytuvą. Paskui supjaustykite ritinį riekelėmis, išdėliokite juos ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos ir kepkite orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 20 – 25 minutes.