Ingredientai
Didelės tarkuotos morkos
3 vnt.
Varškė
500 g
Kiaušiniai
3 vnt.
Sviestas
100 g
Cukraus
3 šaukštas
Vanilinio cukraus
1 šaukštelis
Obuolių
2 vnt.
Kepimo milteliai
1 šaukštelis
Manų kruopos
3 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, druska, kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi.
2. Sudėkite minkštą sviestą, varškę ir gerai sutrinkite.
3. Suberkite smulkiai sutarkuotas morkas ir obuolius. Išmaišykite.
4. Suberkite manų kruopas ir išmaišykite.
5. Masę sudėkite į sviestu gerai išteptą kepimo indą.
6. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.