Ingredientai
Bulvių
900 g
Kiaušiniai
3 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Miltų
2 šaukštas
Fermentinis sūris
100 g
Malti džiūvėsėliai
4 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje. Nusunkite ir sutrinkite.
2. Smulkiai pjaustytą svogūną ir smulkiai pjaustytą šoninę apkepkite aliejuje iki svogūnai gražiai pagels ir supilkite į bulves.
3. Kai bulvių košė atvės, įmuškite kiaušinius, suberkite smulkiai tarkuotą sūrį, prieskonius, miltus ir gerai išmaišykite.
4. Formuokite blynus, juos apvoliokite maltuose džiūvėsiuose.
5. Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus abi pusės.