Originalus ir smagus vištos kepimo būdas.

Gaminimo eiga

Dubenėlyje išmaišykite prieskonius, supilkite aliejų.

Pašalinkite kaklą, nupjaukite nereikalingus riebalus. Įtrinkite vištą prieskonių ir aliejaus mišiniu iš vidaus ir išorės.
Įkaitinkite kepsninę iki 280 laipsnių Celsijaus.

Pusę skardinės alaus nupilkite. Ant skardinės su likusiu alumi „pasodinkite“ vištą, kad skardinė būtų vištos viduje. Sparnelius užlenkite vištai už nugaros, kad jie neapsviltų. Atsargiai, prilaikydami, pastatykite vištą su alumi ant įkaitintos kepsninės grotelių ir uždenkite dangtį. Kepkite maždaug pusantros valandos, kol mėsos sultys taps skaidrios.

Atsargiai nukelkite vištą nuo grotelių, kiek palaukę nukelkite ją nuo skardinės. Supjaustykite ir patiekite.