Ingredientai
Gaminimo eiga
Miltus, dryską ir kepimo miltelius sumaišykite ir sutrinkite su sviestu.
Įpilkite vandens ir gerai išmaišykite.
Tešlą sukrėskite į apvalią pyrago formą (geriausia – 28 cm skersmens).
Išlygintą tešlą subadykite šakute ir kepkite 5 minutes iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Nulupkite cukiniją ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Porą ir paprikas supjaustykite plonais griežinėliais.
Vištieną supjaustykite mažais gabalėliais ir pabarstykite citrininiais pipirais ir druska.
Ant iškepto pagrindo sluoksniuokite daržoves ir vištieną.
Susmulkinkite česnako skiltelę ir svogūną. Juos sumaišykite su tepamuoju sūreliu. Supilkite grietinėlę, suberkite pusę tarkuoto sūrio ir gerai išmaišykite. Įmaišykite į keturias dalis supjaustytus vyšninius pomidorus.
Masę sukrėskite ant pyrago viršaus ir išlyginkite. Užbarstykite likusį tarkuotą sūrį.
Kepkite 35 minutes iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.