Ingredientai
Gaminimo eiga
Greipfrutus nulupkite ir išimkite skilteles gaubiančias plėveles. Skilteles pasmulkinkite, sultis supilkite į puodelį.
Pasūdytame vandenyje išvirkite bulves. Vandenį nupilkite. Kai bulvės apdžius, suberkite smulkintą česnaką, graikinius riešutus, įdėkite garstyčias ir tris arbatinius šaukštelius aliejaus.
Palikite vieną arbatinį šaukštelį greipfrutų sulčių, likusias supilkite į bulvių masę. Įberkite druskos bei pipirų ir atsargiai viską išmaišykite.
Kiekvieną vištienos krūtinėlę perpjaukite skersai pusiau, tada storesniąją pusę dar kartą perpjaukite pusiau. Užpilkite ant vištienos likusį aliejų ir greipfrutų sultis. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Krūtinėlės dalis iš abiejų pusių po kelias minutes apkepkite ant kepimo grotelių.
Į lėkštes išdėliokite apkeptą vištieną, gražgarstės lapus ar kitas salotas, greifruto daleles. Iškart patiekite su bulvėmis.