Ingredientai
Žuvies filė
500 g
Kiaušiniai
1 vnt.
Malti džiūvėsėliai
0.5 stiklinė
Aliejaus
50 ml
Majonezo
7 šaukštas
„Iki“ marinuoti agurkai
100 g
Česnako
2 skiltelė
Porcijos: 4
Šiam patiekalui tinka sterko, tilapijos, kuprės ar kitokios žuvies filė.
Gaminimo eiga
Žuvį supjaustykite gabalėliais. Kiaušinį išplakite su druska ir pipirais. Žuvies gabalėlius pamirkykite į išplaktą kiaušinį, paskui apvoliokite džiūvėsėliuose. Iškepkite aliejuje (po 5 – 7 min. iš abiejų pusių).
Agurkus ir žalumynus padažui smulkiai supjaustykite. Kartu su išspaustu česnaku suberkite į majonezą, išmaišykite.
Žuvį sudėkite į lėkštę. Padažą užpilkite ant viršaus arba patiekite atskirai indelyje.