Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Proginiai
Velykų stalas
Velykų stalas
Filtravimas ir rikiavimas
Gaminimo trukmė
Gaminimo trukmė
10 min.
300 min.
Pasirinkti
Sudėtingumas
Sudėtingumas
Lengvai paruošiamas
Reikia pasistengti
Patyrusiems
Pasirinkti
Ingredientai
Ingredientai
Varškė
Vištiena
Obuoliai
Moliūgai
Bulvės
Pomidorai
Cukinija
Kopūstai
Agurkai
Makaronai
Sūris
Burokėliai
Lašiša
Kiaulienos faršas
Jautienos faršas
Vištienos faršas
Uogos
Grybai
Silkė
Žuvis
Šokoladas
Juodasis šokoladas
Kiaušiniai
Pienas
Duona
Ledai
Čili
Mielės
Sviestas
Pasirinkti
Rūšiuoti pagal
Rūšiuoti pagal
Naujausi viršuje
Greičiausi viršuje
Geriausiai įvertinti viršuje
Pasirinkti
406 receptai
Reikia pasistengti
30 min.
Medučio vyniotinis: skonis – kaip legendinio medučio pyrago
Reikia pasistengti
35 min.
Lašišos pyragas su špinatais – skanus ir karštas, ir šaltas
Reikia pasistengti
20 min.
Azijietiška jūros gėrybių sriuba su lašiša – nepaprasto skonio
Lengvai paruošiamas
15 min.
Baltyminiai sausainiai – patys skaniausi
Reikia pasistengti
1 val.
Varškės pyragas – jam tikrai neliksite abejingi
Lengvai paruošiamas
Tortilijų suktinukai su kiaulienos kumpiu – puikiai tiks išvykai ar vakarėliui
Reikia pasistengti
3 val.
Orkaitėje keptas kiaulienos kumpis – vienas universaliausių patiekalų
Lengvai paruošiamas
Bulvių salotos – iš estų virtuvės
Lengvai paruošiamas
Lavašo suktinukai su lašiša ir kiaušiniu – ir šventei, ir kasdienai
Reikia pasistengti
1 val.
Velykinis kokosinis keksas – minkštas ir šviežias bus kelias dienas
Reikia pasistengti
1 val.
Naminis vištienos vyniotinis, įdarytas grybais ir riešutais – kiekvienai šventei
Lengvai paruošiamas
Pistacijų kremas be cukraus – valgykite vieną ar su vafliais, vaisiais
Lengvai paruošiamas
Vieno kąsnio užkandžiai su silke – puikiai subalansuotas skonis
Lengvai paruošiamas
Vištienos vyniotinis – vertas visų pastangų
Reikia pasistengti
20 min.
Morkų sausainiai su kreminiu sūriu – juos galite gaminti dviem būdais
Reikia pasistengti
25 min.
Bulvių salotos su lašiša – valgykite karštas ar šaltas
Reikia pasistengti
15 min.
Užkandis su tunu – ir skanu, ir patraukliai atrodo
Lengvai paruošiamas
05 min.
Kiaušinių užtepėlė su avokadu – skanu ir sveika
Lengvai paruošiamas
Salotos su liežuviu ir daržovėmis – ir skanu, ir maistinga
Reikia pasistengti
2 val.
Vištienos pyragas – ir kasdienai, ir šventiniam stalui
Reikia pasistengti
2 val.
Sultinga kiaulienos nugarinė – du kepimo būdai
Reikia pasistengti
1 val.
Pistacijų pyragas, kuris sužavės net pačius išrankiausius saldumynų mėgėjus
Lengvai paruošiamas
Netikras zuikis – lietuviškų švenčių atributas
Reikia pasistengti
1 val.
Vištienos vyniotinis su slyvomis – pradžiugins jūsų bei jūsų svečių gomurį
Reikia pasistengti
1 val.
Daržovių ir rikotos tartaletė – greita ir labai skanu
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Zuikis su džiovintais pomidorais – švenčių stalui
Lengvai paruošiamas
10 min.
Silkė mochito – tikrai nustebinsite svečius
Reikia pasistengti
40 min.
Daržovių pyragas su portobelo grybais – skanus ir šiltas, ir šaltas
Patyrusiems
1 val.
Šokoladinė babka – kruasano ir mielinės pynės hibridas
Lengvai paruošiamas
15 min.
Krepšeliai su lašiša – kiekvienai šventei
Reikia pasistengti
45 min.
Varškės sausainiai „Zuikučiai“ – tikras Velykų atributas
Reikia pasistengti
1 val.
Keptas paštetas su lašiša ir krevetėmis
Reikia pasistengti
2 val.
Krafinas – šiuolaikinė Velykų bobos alternatyva
Reikia pasistengti
30 min.
Vištienos kepenėlių paštetas – paruošite per 30 minučių
Lengvai paruošiamas
10 min.
Užkandžiai su šprotais – pirmieji dings nuo stalo
Reikia pasistengti
1 val.
Migdolinis varškės pyragas su obuoliais, slyvomis ir šilauogėmis
Reikia pasistengti
1 val. 35 min.
Vokiški riestainiai „pretzels“ – puikus pasiūlymas pusryčiams
Lengvai paruošiamas
05 min.
Voveraitės su grietine – paprasčiau nebūna, o skonis fantastiškas
Reikia pasistengti
1 val.
Eklerai su varškės kremu – prancūziškas skonis lietuviškoje virtuvėje
Reikia pasistengti
3 val. 40 min.
Kalakutas – kaip jį iškepti, kad mėsa būtų minkšta ir sultinga
Įkelti daugiau receptų