Ingredientai
Jautienos išpjova
500 g
Voveraičių
400 g
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Grietinės
80 g
Sviestas
40 g
Vištienos sultinys
100 ml
Porcijos: 4
Prabangus jautienos patiekalas.
Gaminimo eiga
Išpjaustykite iš mėsos plėveles, supjaustykite nedideliais gabalėliais. Voveraites nuplaukite, nusausinkite ir kiekvieną rankomis išskirkite į tris – keturias dalis. Svogūną nulupkite, supjaustykite kubeliais. Petražoles susmulkinkite.
Svieste apkepkite svogūną, voveraites, petražoles ir mėsą. Baigiant kepti įberkite druskos, įpilkite šiek tiek vištienos sultinio, sudėkite grietinę. Pakaitinkite 3 min. ir nukelkite nuo viryklės. Patiekite su bulvių koše.