Puiki idėja vakarėliui, iškylai ar tiesiog pusryčiams, vakarienei – lavašo suktinukai su įvairiais įdarais. Svarbu pasirinkti tinkamas įdaro sudedamąsias dalis, nes priešingu atveju suktinukas gali būti negrįžtamai sugadintas. Viena tokių pavojingų sudedamųjų dalių – agurkas. Agurkas gali sudrėkinti lavašą. Be to, labai svarbu prieš patiekiant lavašo suktinukus juos palaikyti šaldytuve.

Gaminimo eiga

* Vištienos filė iškepkite, tuomet supjaustykite mažais gabalėliais.

* Pomidorus nuplaukite, nulupkite odelę, smulkiai supjaustykite. Salotų lapus, krapus ir petražoles suplėšykite nedideliais gabalėliais. Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais.

* Sumaišykite vištieną, žalumynus, pomidorus ir svogūną, pagardinkite majonezu ir teriyaki padažu.

* Plonai ir tolygiai paskirstykite gautą masę ant lavašo lakštų. Suvyniokite lavašą į suktinuką. Padėkite į šaldytuvą. Prieš tiekdami svečiams – supjaustykite.