Ingredientai
Vištienos krūtinėlių filė
2 vnt.
Sviestas
80 g
Kiaušiniai
1 vnt.
Malti džiūvėsėliai
50 g
Aliejaus
200 ml
Porcijos: 2
Kotletus kepkite prieš pat patiekiant į stalą.
Gaminimo eiga
Vištienos krūtinėlių filė išmuškite, pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Ant vidurio dėkite sviesto gabaliuką ir supjaustytų krapų. Kraštus užvyniokite taip, kad jie visiškai uždengtų įdarą.
Pavilgykite plaktame kiaušinyje, tada džiūvėsėliuose, vėl kiaušiniuose ir vėl džiūvėsėliuose. Paruoštus kotletus kepkite gerai įkaitintame aliejuje 3-5 minutes, paskui dar kelias minutes pakepkite orkaitėje.
Patiekite su riebaluose virtomis bulvytėmis ir žaliaisiais žirneliais.