Aštriai – rūgščiai – saldus vištienos troškinio variantas.

Gaminimo eiga

Svogūną smulkiai supjaustyti, papriką taip pat.

Vištienos krūtinėlę supjaustyti mažais kubeliais arba galima ją prieš tai išvirti ir vėliau supjaustyti stambesniais gabaliukais.

Keliuose šaukštuose aliejaus pakepinti svogūną, įdėti druskos, pipirų. Vėliau įdėti ir supjaustytą papriką. Supilti trintus pomidorus savo sultyse, įdėti šiek tiek aštrumo, arba tiek, kiek norisi.

Sudėti pjaustytą vištieną. Padruskinti, papipirinti. Viską gerai išmaišyti ir leisti troškintis apie 20 minučių arba tol, kol vištiena bus išsitroškinus.

Pabaigoje, jeigu norisi saldumo, įdėti rudojo cukraus. Šis taip pat sutirštins padažą. Valgyti su ryžiais arba taip, kaip norisi.