Ingredientai
Džiovintos slyvos
100 g
IKI džiovintų datulių
100 g
Graikiniai riešutai
100 g
Razinos
100 g
Medus
1 šaukštas
Šokoladas papuošimui
50 g
Cukraus pudra
2 šaukštas
Kokoso drožlių
2 šaukštas
Kokoso drožlių
2 šaukštas
Gaminimo eiga
Džiovintus vaisius nuplaukite, išmirkykite ir stambiai sumalkite. Sudėkite medų ir gerai išmaišykite. Suformuokite nedidelius kamuoliukus ir išvoliokite juos cukraus pudroje arba kokosų drožlėse. Arba nedidelę skardą išklokite kepimo popieriumi, sudėkite į ją paruoštą masę (2 cm. storumo sluoksniu), išlyginkite ir padenkite tirpintu šokoladu.
Atvėsus šokoladui, supjaustykite keturkampiais gabaliukais.