Ingredientai
Malta mėsa
600 g
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
2 skiltelė
Duonos džiūvėsėliai
1 stiklinė
Petražolės
25 g
Kiaušiniai
1 vnt.
Baltas vynas arba vanduo
2 šaukštas
Pomidorų sultys
2 šaukštas
Druskos ir pipirų pagal skonį
1 šaukštelis
Mocarelos sūris
120 g
Pjaustyti pomidorai
400 g
Alyvuogių aliejus
3 šaukštas
Česnako
1 skiltelė
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sumaišykite visus produktus išskyrus sūrį. Sudėkite ant kepimo popieriaus ir suvyniokite į 2 cm dydžio stačiakampį.
Tada sudėkite ant mėsos sūrį ir padarykite vyniotinį. Jį įdėkite į kepimo formą ir kepkite orkaitėje 180°C temperatūroje 45 min., kol vyniotinis gražiai apkeps ir suminkštės.
Vėliau palikite atvėsti ir po 5 min. supjaustykite. Patiekite su pomidorų padažu, jei mėgstate.
Ruošiant pomidorų padažą, sumaišykite visus produktus. Užvirkite ir troškinkite 10–15 min. Patiekite su maltos mėsos vyniotiniu.