Ingredientai
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Sumaišykite maltą antieną su salsos padažu ir įberkite druskos. Kruopščiai permaišykite ir rankomis suformuokite kotletą.
Įkaitinkite keptuvę, įdėkite mėsą ir apkepkite iš abiejų pusių, kol gerai iškeps. Išimkite mėsą iš keptuvės, ant viršaus uždėkite mocarelos ir kepkite 8–10 minučių, kol sūris išsilydys.
Sudėkite į keptuvę daržovių griežinėlius ir patroškinkite kelias minutes. Apibarstykite druska ir pipirais. Pakaitinkite duonelę orkaitėje apie 3–4 minutes. Patiekite antienos suvožtinį su čederio sūrio padažu.
Priedai
Supjaustykite morkas juostelėmis, apibarstykite rozmarinais ir druska. Prieš kepdami įpilkite aliejaus ir pamaišykite. Paskrudinkite 15–20 minučių iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
Patiekite suvožtinį su kepintų morkų traškučiais.
Patarimas! Vietoje čederio sūrio padažo rekomenduojame išbandyti SANTA MARIA saldų aitriųjų paprikų padažą.