Ingredientai
Kiaulienos nugarinės
2 vnt.
Didesnių svogūnų
2 vnt.
Česnako
2 skiltelė
Ievagrybių
4 vnt.
Česnako
4 skiltelė
Didelės tarkuotos morkos
2 vnt.
Salierų stiebai
1 vnt.
Verta išbandyti kitokį skonį.
Gaminimo eiga
Širdis nuplaunam, perpjaunam per pusę ir verdam apie valandą ant silpnos ugnies. Paliekam ataušti vandenyje, kuriame virė.
Svogūną supjaustom pusžiedžiais, česnaką kubeliais. Apkepinam, dedam griežinėliais supjaustytą širdutę ir pakepiname.
Sudedame pievagrybius (supjaustom, kaip mėgstam, pusžiedžias, kubeliais, juostelėm...), suberiam prieskonius, dedam padažo ir dar patroškinam apie 5 minutes.