Dėkojame skaitytojai Laimai už puikų receptą.

Gaminimo eiga

Kalakutienos filė supjaustykite apie 1 cm storio gabalėliais, lengvai pamuškite, kad suminkštėtų, ištepkite majonezu, sumaišytu su skiltele smulkinto česnako ir palikite 10-15 minučių marinuotis.

Paruoštus mėsos gabalėlius apvoliokite džiūvėsiuose ir apkepkite keptuvėje, nedideliame kiekyje aliejaus po 2 minutes iš abiejų pusių.

Apkeptą mėsą dėkite į kepimo skardą, ant kiekvieno gabaliuko uždėkite pusę riekelėmis pjaustyto konservuoto persiko, pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 8-10 minučių.

Garnyrui puikiai tinka virtos bulvės, marinuoti pomidorai ir patisonai.