Ingredientai
Vištienos filė
5 vnt.
Aliejaus
2 šaukštas
SANTA MARIA TACO prieskonių mišinys
0.5 pakelis
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
3 skiltelė
SANTA MARIA padažas CHUNKY SALSA
1 indelis
Avinžirniai
480 g
Tortilijos
0.5 pakelis
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros.
Vištieną sumaišykite su puse kiekio prieskonių mišinio. Iš pradžių ją apkepkite keptuvėje, o vėliau kepkite orkaitėje, kol suminkštės. Vėliau, kai atauš, supjaustykite juostelėmis.
Puode pakepkite svogūnus, paprikas, česnaką ir sudėkite likusią prieskonių mišinio dalį. Leiskite apvirti kelias minutes.
Sudėkite padažą CHUNKY SALSA ir avinžirnius.
Supylę sultinį, virkite and nedidelės ugnies apie 30 minučių. Pabaigoje į puodą įdėkite vištieną.
Supjaustytas plonomis juostelėmis tortilijas sudėkite ant kepimo popieriumi padengtos skardos ir kepkite apie 5–6 min., kol paruduos.
Sriubą patiekite su tortilijų gabalėliais, per pusę perpjautais pomidorais, smulkiai pjaustytais avokadais ir svogūnais.