Ingredientai
„Iki“ kaizerio bandelės
6 vnt.
Kiaulienos nugarinės
1.3 kg
Didesnių svogūnų
2 vnt.
Obuolių
2 vnt.
Vandens
50 ml
Amerikietiškas lauko kepsnių padažas
1 indelis
Kininis kopūstas
1 vnt.
Didelių raudonųjų svogūnų
5 vnt.
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Įkaitinkite orkaitę iki 130 °C. Įtrinkite mėsą prieskoniais.
2. Sudėkite mėsą, supjaustytus obuolius ir svogūnus į troškintuvą ar puodą ir užpilkite amerikietišku lauko kepsnių padažu bei vandeniu.
3. Uždenkite dangčiu ir neatidengdami troškinkite orkaitėje apie 5–6 valandas.
4. Mėsa yra paruošta, jei jos gabalėlį galima lengvai atskirti šakute.
5. Suplėšykite mėsą šakute ir sumaišykite su padažu.
6. Patiekite sudėtą į mėsainio duonelę kartu su kopūstų salotomis ir raudonojo svogūno griežinėliais.