Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Sumaišykite majonezą su aitriosiomis paprikomis ir palikite pastovėti.
2. Į maltą jautieną įmaišykite druskos ir pipirų. Suformuokite keturis stambokus gabalus.
3. Nuplaukite ir susmulkinkite salotas ir supjaustykite raudonąjį svogūną.
4. Pakepkite mėsą ir raudonąjį svogūną kepsninėje tiesiai virš įkaitusių anglių.
5. Raudonuosius svogūnus reikia kepti maždaug 3 minutes iš abiejų pusių. Baigdami kepti pagardinkite druska ir pipirais.
6. Mėsą vienąkart apverskite, kad pasimatytų svilimo žymės. Pirmą kartą apverskite maždaug po 2 minučių. Maždaug po 1 minutės uždėkite ant viršaus sūrio ir uždenkite kepsninės dangtį. Dar po minutės mėsa bus paruošta.
7. Sudėkite mėsą ant pašildytų bandelių, ant viršaus uždėkite pjaustytų chalapos aitriųjų paprikų griežinėlių, salotų, pakepintų svogūnų ir chalapos aitriųjų paprikų majonezo.
8. Patiekite iš karto.