Ingredientai
Žuvies filė
8 vnt.
Marinato nuo konservuotų kaparėlių
2 šaukštas
Alyvuogių aliejus
4 šaukštas
Vyšniniai pomidoriukai
10 vnt.
Ridikėliai
10 vnt.
Agurkai
1 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Kalendros
2 šaukštas
Aitriosios paprikos milteliai
1 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sumaišykite marinatą su alyvuogių aliejumi.
Žuvį pabarstykite druska, pipirais ir išspauskite pusės citrinos sultis. Patepkite marinatu ir palikite pastovėti pusę valandos.
Pico de Gallo paruošimui: Supjaustykite vyšninius pomidorus ir ridikėlius skiltelėmis. Nulupkite agurką ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Sumaišykite daržoves (kartu su svogūnu ir aitriosiomis paprikomis) ir pabarstykite druska, pipirais, užpilkite aliejaus. Išspauskite citrinos sultis, pagal skonį.
Pakepkite žuvį karštoje kepsninėje apie 1,5 min. iš abiejų pusių.
Patepkite su Pico de Gallo.