Ingredientai
Porcijos: 4
Čeburekų tešla yra šių kepinių gardumo paslaptis. Tešla turi būti pakankamai minkšta, o šitai garantuoja kefyras. Prie čeburekų tešlos – ir vištienos faršo įdaro receptas.
Gaminimo eiga
* Miltus išmaišykite su druska, įpilkite kefyro ir gerai išmaišykite. Tešla turi būti pakankamai minkšta.
* Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepkite svieste su išspaustais česnakais, kol gražiai paruduos.
* Svogūnus sumaišykite su faršu ir prieskoniais.
* Tešlą plonai iškočiokite ir uždėjus mažą puodą ar didesnį dubenį išpjaukite skritulius.
* Į tešlos skritulių vidurį įdėkite faršo, perlenkite pusiau ir sulipdykite kraštus.
* Kepkite keptuvėje, iki pusės pripildytoje aliejaus, po 5 minutes iš abiejų pusių.
Receptu dalijasi skaitytoja Asta