Ingredientai
Lašišos filė
600 g
Cukinijos
1 vnt.
Vyšniniai pomidoriukai
12 vnt.
Ievagrybių
10 vnt.
Aliejaus
3 šaukštas
Citrinų sultys
4 šaukštas
Karis
1 šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Supjaustykite žuvį ir cukiniją 3x3 cm dydžio gabaliukais.
Sumaišykite marinatą, užpilkite ant žuvies ir cukinijos.
Palaikykite valandą kambario temperatūroje.
Žuvies gabaliukus nusausinkite virtuviniu popieriumi.
Suverkite maisto produktus ant iešmų ir kepkite 15 minučių, vieną kartą apsukite.
Prie patiekalo pasiūlykite šalto jogurto padažo.
Atsiųskite savo firminį (ar mėgstamą) receptą iškylai ir laimėkite vieną iš penkių „Borjomi“ rinkinių. Rinkinį sudaro prijuostė ir šeši vieno litro „Borjomi“ mineralinio vandens buteliai.
Daugiau informacijos rasite ČIA.