Ingredientai
Bulvių
5 vnt.
Vištienos filė
100 g
Kiaušiniai
3 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Salierų šakniavaisiai
0.5 vnt.
Konservuotų žirnelių
0.5 l
Obuolių
4 vnt.
„Iki“ marinuoti agurkai
2 vnt.
Majonezo
4 šaukštas
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Bulves su lupenomis ir kiaušinius išvirkite. Atvėsusius nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
2. Agurkus, nuluptus obuolius ir rūkytą vištienos filė supjaustykite mažais kubeliais.
3. Žalias morkas ir saliero gumbą nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais ir dėkite kepti į įkaitintą sviestą. Kelias minutes patroškinkite ir suberkite nukoštus žirnelius. Kelias minutes pakepkite ir atvėsinkite.
4. Viską suberkite į vieną dubenį ir sumaišykite su majonezu.