Grybų mėgėjams bus prie širdies ši rudeniška grybų pica, kuriai sultingumo suteikia daržovės ir ryžiai. Traškus padas ir turtingas skoniais įdaras sužavės visus valgytojus. Grybų picą valgykite karštą, tačiau skani ir atvėsusi.

Gaminimo eiga

  • Iškočiokite tešlą, perkelkite ant pateptos formos dugno bei kraštų ir subadykite šakute.

  • Paplotį kepkite iš anksto iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

  • Stambiai sutarkuokite moliūgą bei morkas ir truputį pakepinkite keptuvėje.

  • Supjaustykite grybus ir juos taip pat apkepkite.

  • Sumaišykite grybus, daržoves, ryžius bei prieskonius ir užpilkite maišinį ant tešlos.

  • Išsukite nebrandintą sūrį, grietinę bei kiaušinius ir užpilkite ant įdaro.

  • Kepkite dar apie 30-40 minučių.