Ingredientai
Grybai
500 g
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Savojos kopūstai
0.5 vnt.
Aliejaus
2 šaukštas
SANTA MARIA TACO prieskonių mišinys
1 pakelis
SANTA MARIA CHUNKY SALSA padažas
1 indelis
Fermentinis sūris
300 g
Grietinės
100 g
Tortilijos
1 pakelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.
Apskrudinkite aliejuje griežinėliais supjaustytus grybus, svogūną ir kopūstą.
Sumaišykite salsos padažą, prieskonių mišinį ir pusę kiekio sūrio.
Užpilkite pusę paruošto padažo ant daržovių ir patroškinkite 2–3 minutes.
Uždėkite daržovių troškinį ant tortilijų ir suvyniokite taip, kad „siūlė“ būtų apačioje.
Sudėkite į aliejumi išteptą karščiui atsparų indą.
Užpilkite ant suktinukų likusį padažą ir apibarstykite likusiu sūriu.
Pakepkite orkaitėje apie 10 minučių, kol išsilydys sūris.
Patiekite su grietine.