Ingredientai
Bulvių
4 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Didesnių svogūnų
2 vnt.
Raugnti agurkai
2 vnt.
Rūkyta dešra
4 pcs
Lauro lapai
4 vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Bulves nulupkite ir supjaustykite gana smulkiai.
2. Rūkytas dešreles, raugintus agurkus, papriką supjaustykite, morkas sutarkuokite. Svogūną supjaustykite labai smulkiai.
3. Morkas su svogūnu apkepkite aliejuje.
4. Bulves, morkas ir paprikas užpilkite vandeniu ir užvirkite.
5. Įberkite pipirų, druskos, įdėkite lauro lapų.
6. Rūkytas dešreles, jei reikia, nulupkite ir supjaustykite. Suberkite į puodą ir virkite apie 15 minučių.
7. Suberkite pjaustytus agurkus, sudėkite smulkintus konservuotus pomidorus, supilkite jų skystį.
8. Virkite dar apie 10 minučių.
9. Patiekite su grietine.