Švieži, lengvi, intensyvaus skonio, grietininiai mirkomieji padažai ir užpilai. Šie padažai tinka prie visų Tex Mex“ patiekalų – ką pasirinksite, priklauso tik nuo Jūsų skonio. O geriausia tai, kad galite maišyti ir kaitalioti, kad gautumėte naujų skonio niuansų.

Gaminimo eiga

CHIPOTLE aitriųjų paprikų majonezas

Sumaišykite visus ingredientus.

Mangų gvakamolė

Sumaišykite avokadus su GUACAMOLE mirkomuoju padažu ir sudėkite mango kubelius.

Salsos padažas su paprikų gabaliukais ir pupelėmis

Sumaišykite visus ingredientus.

Gvakamolės padažas

Sutrinkite avokadus ir sumaišykite su prieskonių mišiniu. Jei norite, įdėkite grietinės. Palikite pastovėti apie 10 minučių. Tinka kaip visų meksikietiškų valgių priedas.