Ingredientai
Batonas
12 riekelė
Daržovių sultinio
150 ml
Majonezo
100 ml
Kiaušiniai
2 vnt.
„Iki“ marinuoti agurkai
1 vnt.
Citrinos
1 vnt.
Silkių filė
200 g
Majonezo
100 ml
Kiaušiniai
2 vnt.
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
1. Padarykite torto pagrindą iš keturių eilute arba kvadratu sudėtų skrudintų batono riekelių. Riekeles lengvai sudrėkinkite sultiniu.
2. Sukapokite agurkus ir kiaušinius, sumaišykite su majonezu ir pagardinkite.
3. Gautu mišiniu tolygiai sutepkite pagrindą ir uždenkite dar vienu sultiniu apšlakstytu batono riekelių sluoksniu.
4. Susmulkinkite Atlanto silkes, sukapokite krapus ir sumaišykite su majonezu.
5. Mišinį tolygiai užtepkite ant antro batono riekelių sluoksnio, uždėkite paskutinį sluoksnį ir apšlakstykite sultiniu.
6. Visą tortą plonai aptepkite majonezu ir aštriu peiliu prie kraštų prispauskite salotų gabaliukus. Papuoškite.