Ingredientai
Vištienos filė
500 g
SANTA MARIA TACO prieskonių mišinys
1 pakelis
Salsa padažas
1 indelis
Fermentinis sūris
300 g
Tortilijos
1 pakelis
Porcijos: 4
Enčilada – tai įdaryta ir suvyniota kukurūzinė tortilija su pomidorų padažu ir užtarkuotu sūriu. Įdarą ir padažą galite pagardinti prieskoniais ir keisti jų sudedamąsias dalis, kaip jums patinka. Visa gudrybė – padažas turi visiškai padengti enčiladą, kad ji būtų kreminė ir traški.
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C. Pakepkite vištieną. Sumaišykite BBQ padažą, salsos padažą, prieskonius ir pusę sūrio. Užpilkite pusę paruošto mišinio ant vištienos ir kepkite orkaitėje 2–3 min., kol vištiena suminkštės.
Uždėkite ant tortilijų vištienos įdarą ir sulankstykite tortiliją taip, kad užlenkti kraštai būtų viršuje. Sudėkite į karščiui atsparų indą, užtepkite likusį padažą ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Pakepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių, kol išsilydys sūris.
Patiekite su marinuotais svogūnais ir kukurūzais.