Ingredientai
Bulvių
800 g
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
2 vnt.
Konservuotos pupelės
100 g
Pjaustyti pomidorai
4 vnt.
Kiaušiniai
2 vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Susmulkinkite morkas ir svogūną.
Keptuvėje pakepinkite maltą mėsą, sudėkite morkų ir svogūnų ratelius.
Kepkite, kol svogūnai taps permatomi, sudėkite nusausintas konservuotas pupeles, pagardinkite.
Bulves supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į aliejumi išteptą kepimo formą.
Išplakite kiaušinius, pridėkite grietinėlės, pagardinkite druska ir gautą mišinį supilkite į formą.
Kepkite iš anksto iki 200 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.
Pabaigoje uždėkite pomidorų griežinėlių, užberkite tarkuoto sūrio ir kepkite, kol dailiai pagels.