Ingredientai
Prinokęs bananas
2 puodelis
Citrinų sultys
2 šaukštelis
Miltų
3 puodelis
Kepimo milteliai
2 šaukštelis
Cukraus
1 puodelis
Kiaušiniai
3 vnt.
Pasukos (liesos)
1.5 puodelis
Vanilės ekstraktas
1 šaukštelis
Juodasis šokoladas
50 g
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Šokoladą sutrupinkite.
Bananus sutrinkite ir sumaišykite su citrinų sultimis.
Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Supilkite pasukas ir išmaišykite.
Kitame dubenyje gerai išsukite sviestą su cukrumi, įmuškite kiaušinius, įpilkite vanilės ekstrakto ir gerai išmaišykite.
Sumaišykite miltus, bananų košę ir kiaušinius. Labai gerai išmaišykite.
Įmaišykite šokolado gabaliukus.
Tešlą sukrėskite į kepimo formą, išteptą sviestu.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.
Jei norite, kad pyragas būtų drėgnas, ištrauktą iš orkaitės dėkite pyragą į šaldytuvą.