Ingredientai
Kiaulienos nugarinės
1 kg
Kiaulienos nugarinės
1 kg
Pastarnokai
1 vnt.
Petražolių šaknys
1 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
1 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Didesnių svogūnų
2 vnt.
Česnako
4 skiltelė
Aliejaus
100 ml
Lazdyno riešutai
60 g
Porcijos: 12
Gaminimo eiga
Virkite pažandę ir mentę vieną valandą. Po valandos sudėkite visus prieskonius ir virkite dar valandą. Nugriebkite putas, jei jos pradės kilti.
Džiovintus baravykus apmirkykite vandenyje, vėliau pavirkite. Svogūnus supjaustykite kubeliais, susmulkinkite ir česnaką. Viską apkepkite aliejuje kartu su baravykais. Tada mėsą stambiai sumalkite kartu apkeptais baravykais, svogūnais ir česnaku.
Viską sudėkite ant lėkštės ir apibarstykite skrudintais lazdynų riešutais. Skanaus!
http://www.kaledos.borjomi.lt