Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Pagaminkite pagrindą. Išlydykite sviestą ir šokoladą (temperatūra – žema). Kiaušinius standžiai išplakite su cukrumi. Į kiaušinių plakinį sukrėskite sviesto ir šokolado mišinį bei grietinę. Atskirame inde sumaišytus prieskonius, miltus ir kepimo miltelius įmaišykite į kiaušinių ir šokolado mišinį. Tešlą sukrėskite į 26 cm skersmens torto formą ir kepkite 175 °C temperatūros orkaitėje 40–45 minutes.
2. Pagaminkite kremą. Puode pakaitinkite grietinėlę, joje išlydykite sviestą ir šokoladą. 200 ml kremo pasilikite viršutiniam sluoksniui, o likusį sumaišykite su graikiniais riešutais.
3. Atvėsusį pagrindą skersai perpjaukite į tris dalis ir aptepkite kremu su riešutais. Ant viršaus gražiai užtepkite kremą be riešutų. Laikykite tortą šaldytuve. Puoškite baltomis cukruotomis ir natūraliomis raudonomis spanguolėmis.