Ingredientai
Obuolių
6 vnt.
Rudasis cukrus
1 šaukštas
Cinamono
1 šaukštelis
Migdolų
0.5 stiklinė
Džiovintos spanguolės
0.5 stiklinė
Miltų
200 ml
Cukraus
2 šaukštas
Sviestas
120 g
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Suverkite į sviestu išteptą kepimo indą.
Ant viršaus užberkite rudojo cukraus, cinamono, išmirkytų džiovintų spanguolių ir smulkintų migdolų riešutų.
Į miltus įtarkuokite šaltą sviestą, įberkite cukraus ir išmaišykite. Gautus sviesto trupinius suberkite ant obuolių.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Patiekite su plakta grietinėle.