Ingredientai
Vištienos krūtinėlės virtos
2 vnt.
Česnako
3 skiltelė
Vištienos prieskoniai
2 šaukštelis
Bazilikai (žali)
2 šaukštelis
Ievagrybių
12 vnt.
Kiaušiniai
1 vnt.
Kukurūzų miltai
2 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištienos krūtinėlę perpjaukite per pusę išilgai ir įtrinkite česnaku bei pagardinkite vištienos prieskoniais, baziliku.
Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir pakepinkite susmulkintas paprikas bei pievagrybius. Sumažinkite ugnį, supilkite grietinėlę, suberkite pipirus, druską ir kaitinkite nuolatos maišydami, kol grietinėlė sutirštės.
Paruoštą įdarą dėkite ant vištienos filė, prieš tai patepę ją sutirštėjusiu grietinėlės padažu.
Krūtinėlę susukite ir užtvirtinkite smeigtuku.
Aptepkite plaktu kiaušiniu ir apvoliokite kukurūzų miltuose.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.