Ingredientai
Didelės tarkuotos morkos
400 g
Maskarponės sūris
300 g
Kiaušiniai
4 vnt.
Miltų
160 g
Kepimo milteliai
2 šaukštelis
Cinamono
1 šaukštelis
Cukraus
150 g
Apelsinų džemas
1 šaukštas
Apelsino žievelė
1 šaukštelis
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
1. Morkas sutarkuokite bulvių tarka.
2. Kiaušinius išplakite su cukrumi, kol masė pabals ir padidės.
3. Suberkite cinamoną, kepimo miltelius, smulkiai tarkuotą apelsino žievelę, įdėkite džemą ir vėl gerai išsukite.
4. Maišant suberkite miltus, įmaišykite maskarponės sūrį.
5. Sudėkite morkas ir gerai išmaišykite.
6. Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.