Ingredientai
Vištienos faršas
500 g
Kiaušiniai
3 vnt.
Majonezo
1 šaukštas
Malti džiūvėsėliai
2 šaukštas
Razinos
3 šaukštas
Abrikosai
5 vnt.
Džiovintos slyvos
5 vnt.
Česnako
1 skiltelė
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Du kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir sutrinkite.
Džiovintus vaisius ir uogas užpilkite karštu vandeniu ir palikite kol atvės. Abrikosus ir slyvas smulkiai supjaustykite.
Į vištienos faršą suberkite džiūvėsius, trintus kiaušinius, įdėkite majonezą, įspauskite česnaką, suberkite prieskonius, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite.
Suberkite džiovintus vaisius ir uogas ir gerai išminkykite.
Lipdykite kotletus ir kepkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.