Ingredientai

Sviestas 2 šaukštas
Cukraus 3 šaukštas
Cinamono 2 šaukštelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Šaldytą sluoksniuotą tešlą atšildykite ir atskirkite lakštus.

2. Visus (išskyrus vieną) lakštus plonai aptepkite minkštu sviestu, pabarstykite cukrumi ir cinamonu.

3. Sudėkite vienas ant kito, ant viršaus uždėkite lakštą, neapteptą sviestu.

4. Supjaustykite ilgomis 1,5-2 cm storio juostelėmis.

5. Kiekvieną sluoksniuotą juostelę susukite ir surieskite į riestainį.

6. Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir aptepkite kiaušinio plakiniu.

7. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.