Ingredientai
Jautienos nugarinė
500 g
Cukinijos
1 vnt.
Aliejaus
2 šaukštas
Rūkytų paprikų milteliai
1 šaukštelis
Majonezo
1 stiklinė
Citrinų sultys
3 šaukštas
Petražolės
1 sauja
Česnako
5 skiltelė
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Sumaišykite visus padažo ingredientus. Laikykite šaldytuve, kol prireiks (galima paruošti prieš dieną). Įkaitinkite grilį ar šašlykinę.
2. Jautienos nugarinę supjaustykite maždaug 3 cm gabalėliais. Cukinijas supjaustykite 2 cm storumo griežinėliais.
3. Dideliame dubenyje sumaišykite prieskonius šašlykams ir juose apvoliokite mėsos gabalėlius.
5. Suverkite cukinijas ir jautieną atskirai ant iešmų. Kepkite vidutinėje temperatūroje, apversdami kartą ar du, nuo keturių iki šešių minučių.
6. Patiekite su pasigamintu padažu ir keptomis cukinijomis.