Ingredientai
Šaldyta sluoksniuota tešla
1 pakelis
Varškė
300 g
Kiaušiniai
1 vnt.
Cukraus
3 šaukštas
Sviestas
2 šaukštas
Razinos
2 sauja
Kiaušiniai
1 vnt.
Vandens
2 šaukštas
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Varškę išsukite su cukrumi, ištirpintu sviestu ir kiaušiniu.
Suberkite mirkytas razinas ir išmaišykite.
Atitirpintą tešlą iškočiokite į vieną didelį lakštą.
Lakštą aptepkite varškės mase, gana standžiai susukite į ritinį ir supjaustykite 2 cm storio griežinėliais.
Bandeles sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir aptepkite kiaušinio ir vandens plakiniu.
Kepkite 20 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.