Ingredientai
Malta mėsa
400 g
Bulvių
2 vnt.
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Kiaušiniai
2 vnt.
Česnako
2 skiltelė
Malti džiūvėsėliai
100 g
Grietinės
100 g
Druskos ir pipirų pagal skonį
0.5 šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Grietinę sumaišykite su džiūvėsiais ir palikite pastovėti kelias minutes.
Bulves sutarkuokite ir jei atsirado daug skysčio, jį nusunkite.
Bulvių tarkius sumaišykite su malta mėsa, smulkiai pjaustytu svogūnu, išspaustu česnaku ir prieskoniais.
Sudėkite džiūvėsius.
Gerai išminkykite.
Darykite kotletus ir kepkite juos keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus ir visų pusių.