Ingredientai
Didelės tarkuotos morkos
2 vnt.
Susmulkinto šviežio kopūsto
0.3 vnt.
Konservuoti kukurūzai
1 indelis
Majonezo
2 šaukštas
Grietinės
2 šaukštas
Baltojo vyno actas
1 šaukštas
Druskos ir pipirų pagal skonį
0.5 šaukštelis
Cukraus
0.5 šaukštelis
Porcijos: 6
Kopūstų salotos su morkomis – klasikų klasika. Šiuokart paįvairinta kukurūzais. Kopūstų salotas valgykite vienas, su duona ar patiekite kaip garnyrą.
Gaminimo eiga
1. Kopūstus ir morkas sutarkuokite burokine tarka.
2. Kukurūzus nusunkite ir sumaišykite su morkomis ir kopūstais.
3. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite majonezą, grietinę, actą ir druską su pipirais.
4. Padažą užpilkite ant kopūstų salotų ir išmaišykite.