Ingredientai

Manų kruopos 1.5 stiklinė
Miltų 1 stiklinė
Migdolų miltai 0.5 stiklinė
Kepimo milteliai 2 šaukštelis
Rudasis cukrus 0.3 skiltelė
Aliejaus 1 stiklinė
Jogurtas 1 stiklinė
Vanilinio cukraus 2 šaukštelis
Vandens 2 stiklinė
Rudasis cukrus 1.5 stiklinė
Apelsinų sultys 1 stiklinė
Citrinų sultys 1 šaukštelis
Migdolų 1 sauja
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Sviestu patepkite didelę kepimo skardą.

Keptuvėje sumaišykite cukrų ir vandenį sirupui kai užvirs, maišykite, kol sirupas pasidarys aukso spalvos.

Nukaiskite, įpilkite citrinos sultis, apelsinų sultis. Palikite atvėsti.

Visus drėgnus pyrago komponentus sumaišykite dideliame dubenyje iki vientisos masės.

Suberkite sausus produktus ir dar kartą gerai permaišykite.

Supilkite tešlą į kepimo skardą, ant viršaus užberkite trintų migdolų.

Kepkite orkaitėje apie 30 – 40 min.

Išėmę pyragą iš orkaitės apliekite sirupu ir palikite pyragą įmirkti.

Geriausia palaikyti 2 val., tada patiekti.