Ingredientai
Prinokęs bananas
1 kg
Sviestas
120 g
Cukraus
100 g
Kiaušiniai
2 vnt.
Citrinų sultys
20 ml
Malti džiūvėsėliai
200 g
Konservuotų ananasų sultys
400 ml
Margarinas
30 g
Cinamono
0.5 šaukštelis
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Sviestą išsukite su cukrumi ir cinamonu.
2. Sudėkite kiaušinių trynius, išsukite.
3. Bananus sutrinkite iki tyrės, supilkite citrinų sultis.
4. Supilkite bananų tyrę į sviestą ir išsukite.
5. Supilkite ananasų sultis, išplakite.
6. Suberkite maltus džiūvėsius ir išmaišykite.
7. Išplakite kiaušinių baltymus iki standžių putų. Įmaišykite į tešlą.
8. Kepimo formą ištepkite margarinu.
9. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 minučių.