Ingredientai
Ši pupelių sriuba yra stipraus skonio patiekalas sunkesnio, „ūkiško“ maisto mėgėjams. Joje netrūksta mėsos, prieskonių ir žinoma, raudonųjų pupelių. Mėgstantys vadinamąjį „komforto“ maistą privalo įtraukti šią pupelių sriubą į savo mėgiamųjų sąrašą.
Gaminimo eiga
1. Nulupkite pomidorų odelę ir supjaustykite stambiais kubeliais.
2. Svogūnus ir morkas supjaustykite šiaudeliais, mėsą ir dešreles – vidutinio dydžio gabaliukais.
3. Didelėje keptuvėje storu dugnu ant didelės ugnies apkepkite dešreles 1-2 minutes. Vėliau jas iš keptuvės išimkite.
4. Įpilkite augalinio aliejaus ir 5 minutes apkepinkite svogūnus bei morkas.
5. Suberkite pomidorus ir supilkite pomidorų pastą, sumažinkite liepsną ir užvirinę patroškinkite 3 minutes.
6. Atskiroje keptuvėje, nedideliame kiekyje aliejaus apkepkite mėsą 3-5 minutes. Mėsą perdėkite prie daržovių.
7. Suberkite pupeles su padažu, supilkite sultinį. Viską išmaišykite ir troškinkite 10 minučių.
8. Sumažinę liepsną, sudėkite dešreles, įberkite druskos ir pipirų. Pakaitinkite 5 minutes.
9. Patiekite su šviežiais žalumynais.